Mä onnistuin, mä onnistuin!!!

Sain muutettua kalenterin wordiin.  Elikäs tässä on 3 eri vaihtoehtoa.  Äänestäkää mieleistänne numerolla.  Äänestäkää vaan tähän postaukseen.  Eikä teidän välttämättä tarvitse lähettää mulle kuvia, jos haluatte sellaiset, jotka on jo teidän blogissanne.  Luvallanne käyn ne sieltä kopioimassa, kun kerrotte valintanne (Leevi ja Vincent, käytin oikeutta ottaa teidän blogistanne näihin esimerkkeihin yhdet kuvat).  Ja se numero, joka on saanut eniten ääniä, valitaan kalenterin pohjaksi.  Jos menee tasan, äänestän minäkin, eli olen niinku kokouksessa puheenjohtaja :).  Väritoiveita en tietenkään valitettavasti voi ottaa huomioon, eli värit ovat nuo esimerkeissä olevat.

Siis kaikki te kollit, jotka haluatte kuvanne kalenteriin, ilmoittakaa mitkä 2 kuvaa ja ilmoittakaa synttäripäivänne (joko tiedossa oleva tai sitten se, mitä vietätte synttärinä).  Ilmoittautumis- ja äänestysaika on 21.10 asti. 

Kalenteri numero 1

220563.jpg

Tähän ei saa laitettua suurempia kuvia, kuin mitä nuo kuvareunukset on, eli eivät ole kovin isoja.

Kalenteri numero 2

220567.jpg

Tähän voi laittaa useampiakin kuvia, mutta tietenkin ne silloin ovat myös pienempiä.

Kalenteri numero 3

220564.jpg

Tänne ei saanut suurempana noita laitettua, joten kaikki tekstit eivät näy kunnolla.  Ja jos tulostetaan wordina, reunoihin jää isommat valkoiset alueet kuin alkuperäisessä muodossa.

Ja eikun äänestämään!  Kaikki mukaan kalenteriin!  Ja saa tytötkin äänestää, niillehän tää on suunnattukin :).  Mutta vain yksi ääni per perhe, että on tasapuolista kaikkien talouksien kanssa, joissakin kun on vaan yks karvatassu ja joissakin vaiks kuin monta.